autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cocos cu macrou afumat

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g), 200 de grame de fasole verde, 6 cepe albe mici, o coada de telina, 250 de grame de file de macrou afumat, 5 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu otet din vin, 100 de grame de fulgi de nuca de cocos, sare, piper proaspat macinat, 1 Knorr mediteranean

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.
Poti inlocui fileul de macrou cu pui afumat, taiat subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cocos cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Obletel de Dunare marinat in otet

Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Se scurge bine tonul, dupa care se freaca cu unt. Dupa ce s-au omogenizat se adauga mararul si castravetii

1 vot    2 comentarii
10 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 conserva cu boabe de fasole alba
  • natur (500 g)
  • 200 de grame de fasole verde
  • 6 cepe albe mici
  • o coada de telina
  • 250 de grame de file de macrou afumat
  • 5 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet din vin
  • 100 de grame de fulgi de nuca de cocos
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 Knorr mediteranean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salata cu surimi