Ingrediente
1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g), 200 de grame de fasole verde, 6 cepe albe mici, o coada de telina, 250 de grame de file de macrou afumat, 5 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu otet din vin, 100 de grame de fulgi de nuca de cocos, sare, piper proaspat macinat, 1 Knorr mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
1 vot
Mod de preparare
2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.
3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.
Poti inlocui fileul de macrou cu pui afumat, taiat subtire.