autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cocos cu macrou afumat

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g), 200 de grame de fasole verde, 6 cepe albe mici, o coada de telina, 250 de grame de file de macrou afumat, 5 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu otet din vin, 100 de grame de fulgi de nuca de cocos, sare, piper proaspat macinat, 1 Knorr mediteranean

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.
Poti inlocui fileul de macrou cu pui afumat, taiat subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cocos cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de macrou si hering marinat

Salata de macrou si hering marinat

Pestele marinat care este deja portionat se aseaza intr-un castron impreuna cu toate celelalte ingrediente

4 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

10 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 conserva cu boabe de fasole alba
  • natur (500 g)
  • 200 de grame de fasole verde
  • 6 cepe albe mici
  • o coada de telina
  • 250 de grame de file de macrou afumat
  • 5 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet din vin
  • 100 de grame de fulgi de nuca de cocos
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 Knorr mediteranean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salata Nicoise