Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 iunie 2009
Ingrediente
Cod 1.2 kg ceapa 150 g morcovi 100 g telina 100 g cartofi 1.2 kg mazare verde (conserva) 200 g fasole verde (conserva) 200 g gogosari in otet 200 g castraveti in otet 200 g maioneza dietetica 1 kg sare, 1 knorr mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Morcovii, telina si ceapa se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert 45 min. se aduga pestele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se rupe in bucati mici. Morcovii si telina se scot din apa si se taie cuburi. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi, fasolea se taie bucati de 2-3 cm, mazarea se scurge bine, iar gogosarii si castravetii se taie cuburi. Se amesteca totul, impreuna cu doua treimi din maioneza dietetica, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu restul de maioneza dietetica. Se poate pregati si cu alte sortimente de peste oceanic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cod" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Cu 24 de ore punem pestele in apa la desarat si schimbam apa 2-3 ori. La fel punem cu 24 de ore nautul
12 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez
3 voturi
2 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate