Pestele curatat, spalat, se taie cuburi si se pune intro craticioara, peste el se adauga sucul de la cele 2 lamai, ceapa tocata marunt, un praf de sare.
Se fierbe la foc mic cam 8-10 minute. Separat, se prepara sosul din: usturoi pisat, verdeata, ulei de masline, apa, care se toarna jumatate peste pestele din craticioara si se lasa la rece o ora. Se adauga morcovul fiert, taiat felii subtiri, castravetele si ardeiul taiati cubulete si sosul ramas.
Se amesteca cu smantana, mustarul, coaja rasa de la o lamaie, mazarea si ouale fierte, taiate felii. Se sareaza dupa gust. Se garniseste cu verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii