autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de conopida

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg conopida, 80 ml ulei, 50 ml otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata, se spala, se tine cca 30 minute in apa cu 1/2 din cantitatea de otet si sare, dupa care se spala;

Se pune la fiert in apa cu sare, apoi se raceste si se rup buchetele;

Se aseaza in castronul de preparare, se adauga uleiul si otetul ramas, sarea;

Se amesteca conopida cu celelalte ingrediente.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de conopida

Salata de conopida

Curatam conopida si o desfacem in buchetele pe care le punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’,

41 voturi    13 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata de conopida cu carne de curcan

Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam

1 vot    1 comentariu
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de telina