1. Desfaci conopida in buchetele, pe care le speli si le pui la fiert in apa cu sare, pentru 10 minute, la foc iute.
2. Intre timp, decojesti cateii de usturoi si ii pisezi cu putina sare.
3. Scurgi conopida si o lasi la racit. O amesteci cu maioneza, usturoiul, sare si piper dupa gust si o aduci la masa intr-un bol.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii