Se curata conopida,se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.Se lasa pana cand se inmoaie,dar sa nu se sfarame.Ca sa nu se inegreasca se scote din apa atunci cant trebuie sa fie servita.Se scurge si se aseaza in salatiera,iar peste ea se adauga ulei,otet,sate si piper.Nu se mesteca doar se clatina castronul intr-o parte si in cealalta,ca sa se patrunda conopida.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii