Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt.
Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se suprapuna in mai multe straturi.
Semintele de chimen le punem intr-un mojar impreuna cu sarea si le zdrobim.
Presaram peste conopida.
Stropim conopida cu putin ulei si amestecam cu mana in ea, ca fiecare bucatica sa fie putin unsa.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul incins, la 180 grade C. Dupa 15 minute, luam folia si punem din nou tava la cuptor pentru inca 15 minute fara folie, pentru a se rumeni putin conopida. Timpul de coacere poate varia in functie de cat de mari ati taiat conopida.
Carnea de curcan o feliem ca si pentru snitele si o batem cu ciocanul de snitele. Asezonam cu sare si piper si lasam deoparte putin. Eu am facut carnea de grill, dar se poate face la cuptor sau chiar la tigaie in ulei.
Cand conopida este facuta, o lasam sa se raceasca putin.
Intr-un castron de salata, punem conopida, spanacul spalat si zvantat, ceapa rosie taiata, castravetii murati taiati si caperele.
Peste ele stoarcem lamaia si stropim cu putin ulei de masline (cam o lingura ).
Carnea de curcan, deja facuta, o taiem in fasii si o punem si pe ea in salata.
Pofta buna la salata!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii