Conopida se desface buchetele mici si se pune la fiert 15 minute in apa cu sare care clocoteste. Apoi se scot si se lasa la scurs.
Ciupercile se spala si sa taie feliute pe care le prajiti intr-o tigaie cu putin ulei, dupa ce s-au inmuitat scurgeti apa pe care au lasat-o ciupercile si adaugati conopida. Le lasati pe foc pana se rumeneste un pic conopida. Le lasati sa se raceasca.
Preparati un mujdei din usturoi, suc de lamiae, sare, ulei si 50 ml apa. Pe care il veti turna peste conopida si ciuperci. Deasupra se presara verdeata tocata marunt sau frunzulite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii