Salata de conopida cu ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 100 grame de sunca de pui taiata cubulete
  • 300 g ciuperci proaspete
  • un catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.

Ciupercile se taie feliute si se rumenesc in putin ulei, alaturi de buchetelele de conopida, care au fost lasate la scurs in prealabil.

Se pun intr-o salatiera, se adauga sunca de pui, usturoiul zdrobit, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise