Conopida se desface buchetele mici si se pune la fiert 15 minute in apa care clocoteste. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se scurg bine de zeama si se toaca marunt. Din usturoi, sare, ulei si 50 ml apa se face un mujdei omogenizat. Se toarna peste conopida si ciuperci si se amesteca usor. Deasupra se presara verdeata. si delikat. dupa gust

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii