Cremvurstii se fierb sau se lasa nefierti, si se taie felii subtiri. Cartofii se curata si se taie rondele.
Salata se rupe in bucati. Conopida se spala, se opareste 2 minute, se scurge si se desface buchetele. Castravetele se curata si se taie rondele.
Se combina toate in salatiera si se adauga rosiile taiate felii.
Se amesteca ingredientele pentru sos, se toarna peste salata si se lasa sa se odihneasca 10 minute inainte de a servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii