Intr-o oala mai marisoara adaugam apa la fiert cu sare, intr-o alta mai mica apa tot cu sare si punem ouale la fiert; intre timp conopida o desfacem bucatele, apoi o spalam bine in 2-3 ape; cand apa a dat in clocot adaugam bucatile de conopida lasam la fiert pina se inmoaie bine. Intre timp preparam maioneza si o lasam la frigider.
Dupa ce conopida a fiert o scoatem intr-o strecuratoare mai mare si o lasam sa se raceasca si sa se scurga de apa, apoi cu un tel sau mixer o zdrobim pina obtinem o pasta, ceapa o tocam foarte marunt si o adaugam in conopida zdrobita si maioneza o amestecam bine apoi o condimentam si o lasam la frigider cam 30 de minunte. Se serveste rece pe paine cu rosii proaspete, ideala pentru mic dejun sau gustare. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii