1. Cureti conopida si o pui sa fiarba in apa.
2. Cureti apoi telina si o pui la fiert separat.
3. Intre timp, tai ceapa marunt si pisezi usturoiul.
4. Scurgi si mazarea si o dai in cateva clocote in apa cu sare.
5. Dupa ce a fiert conopida, o strecori, o pasezi si procedezi la fel si cu telina.
6. Pregatesti si maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, ulei si mustar, apoi o amesteci cu toate legumele si potrivesti gustul de sare si piper.
7. Pui salata intr-un castronas si o ornezi cu boabe de mazare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii