1. Cureti conopida, o speli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.
2. In acest timp pregatesti sosul : fierbi 4 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti.
3. Freci 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.Spleli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si galbenusurile fierte ramase le tai marunt si le amesteci cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.
4. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur inprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii