1. Cureti conopida, o speli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.
2. In acest timp pregatesti sosul : fierbi 4 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti.
3. Freci 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.Spleli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si galbenusurile fierte ramase le tai marunt si le amesteci cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.
4. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur inprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii