Salata de conopida si varza Brussels

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 500 gr varza Brussels
  • 1 lingura plina cu mustar cu boabe
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri suc lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Conopida se desface buchetele micute. Varza daca e mica se lasa intreaga, daca e mai mare o taiati in jumatate.

2. Fierbeti legumele fie in apa cu sare, fie ca mine pe abur. Pe abur timpul de fierbere e de 25 minute. Puneti legumele (scurse daca e cazul) intr-un bol si lasati sa se raceasca.

3. Separat preparati dressingul din: mustar, suc de lamaie, cateii de usturoi striviti si ulei. Condimentati cu sare si piper. Turnati-l peste legume si amestecati usor. Mai adaugati sare sau piper dupa gust.

4. Pastrati la frigider. Serviti ca si garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor