Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
o conopida de marime potrivita, sare, un strop de sare de lamaie, doua linguri de maioneza
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scurge de apa, se clateste putin si apoi se paseaza cu furculita sau se toaca marunt si apoi se amesteca bine cu maioneza. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece, dupa cel putin o ora ca sa se fezandeze.
Se poate servi ca aperitiv, pusa in capacele de rosii. De asemenea, se poate servi intinsa pe piine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Punem o oală cu apă rece la fiert.
Adăugăm un praf de sare în apă.
Când începe să clocotească
11 voturi
2 comentarii
15 min
Curatam conopida si o desfacem in buchetele pe care le punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’,
42 voturi
13 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate