autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de couscous cu legume

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
1 ceasca couscous, 2 rosii, 4 cepe verzi, 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel), 3 linguri ulei masline, 3 linguri suc lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5 minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.
Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte. Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de couscous cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
SALATA DE VARZA

SALATA DE VARZA

Varza se curata, se spala si se taie fideluta. Se freaca bine cu sare si apoi se clateste. Morcovii

0 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci
Salată de ciuperci și praz

Salată de ciuperci și praz

Se curăță, se spală ciupercile, se pun într-o cratiță cu apă rece și sare și se fierb

5 voturi    2 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous
  • 2 rosii
  • 4 cepe verzi
  • 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata Julia