Legumele se spala bine, se curata si apoi se taie feliute (mai putin rosiile cherry).
Morcovii se curata si se fierb. Se taie rondele si se amesteca si ei cu celelalte legume din salata.
Batoanele de carne de crab se taie felii, se stropesc cu otet balsamic si se adauga in castronul cu legume.
Se potriveste totul de sare si piper, se adauga mararul tocat si uleiul de masline, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii