Salata de crab cu legume

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie batoane de surimi (crab)
  • o ceapa
  • 3 - 4 rosii cherry
  • 1 morcov
  • o salata verde
  • 100 gr. fasole verde
  • 100 gr. varza de Bruxelles
  • o legatura de marar
  • 50 gr. ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Legumele se spala bine, se curata si apoi se taie feliute (mai putin rosiile cherry).

Morcovii se curata si se fierb. Se taie rondele si se amesteca si ei cu celelalte legume din salata.

Batoanele de carne de crab se taie felii, se stropesc cu otet balsamic si se adauga in castronul cu legume.

Se potriveste totul de sare si piper, se adauga mararul tocat si uleiul de masline, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise