Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert
intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute ,scotind
mereu spuma formata in timpul fierberii.Dupa fierbere se scoate creierul
din apa punindu-l pe un platou sa se raceasca.
Dupa racire se introduce creierul in foodprocesor(in lipsa acestuia se va
freca cu dosul furculitei creierul cu celelalte ingrediente), se adauga
celelalte ingrediente,se formeaza o crema la care se adauga ceapa taiata
foarte marunt in urma careia salata este gata.(Trebuie sa iasa aproape
alba)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii