Incepem prin a prepara un sos din otet si putina sarecu care se opareste ceapa taiata in prealabil in rondele fin taiate. Se scot apoi si se asaza intr-un vas. Se fierb apoi crenvustii, iar cand sunt gata, se scot, se taie felii rotunde si se amesteca cu otetul in care am oparit ceapa. Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga maioneza. Se lasa la rece timp de aproximativ 30 de minute si apoi se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii