Reteta postata pe: 27 iulie 2005
Ingrediente
500 gr.crenvusti grosi, sare,, maioneza, mustar, castraveti acri, boab de porumb, brinza (cascaval - 100 gr.), gogosari acri., , Dupa gust in vara ingredientele de iarna se pot schimba cu verdeturile de vara:, rosii, castravezi proaspeti, ardei, morcovi cruzi taiati feli sau rasi prin razatoarea cu partea mare, ceapa verde.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se face un Dip din maioneza, sare, piper, mustar, ulei si otet (o lngirita de cafea de otet). Se taie crenvustii in felie de circa 2 cm, se adauga apoi toate ingredientele de mai sus taiate dup placere in cubulete sau felii fine, apoi se adauga Dipul si se lasa la rece pentru o jumatate de ora. Se poate servi cu feli de piine taiate si rumenite i cptor. Brinza (cascavalul ) se da prin razatoarea cu dinti mari si se pune in momentul cind se serveste. Este o salata foarte racoritoare si foarte gustoasa. Va urez pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de crenvusti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Pieptul de pui se fierbe.
Dupa ce l-am fiert si l-am racit, se toaca cubulete.
rosiile, ardeiul
13 voturi
12 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate