Pui la fiert crevetii cu putina sare, dupa care ii strecori de apa si ii dai cateva minute in ulei incins. Ii scoti apoi pe servetele de hartie ca sa se absoarba uleiul din ei. Intr-o olita pui la fiert cat sa dea doua clocote sosul de soia, otetul si uleiul. Lasi la racit. Cand baitul de soia este racit, il torni peste crevetii cu ceapa taiata si maslinele, intr-un castron.
Este delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii