Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de adauga peste paste,fasolea verde.Se strecoara,se spala cu apa rece ,se adauga 1 lingura de ulei si se pastreaza.
Se pune la incins 1 lingura de ulei intr-o tigaie,se adauga crevetii,se lasa 2 min.Adaugati ghimbirul(eu pun doar o lingurita pentru ca este foarte aromat),sosul se susan,zeama de lamaie si sosul de soia .Amestecati 1 minut si adaugati pastele cu fasolea verde,sarati,piparati dupa gust.Se tin pe foc pana se incalzesc.Se pune amestecul intr-un bol si de presara seminte de susan(si ceapa verde taiata subtire,obtional).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii