Se curata si spala totul bine sub jet de apa;
Se rade morcovul, telina si marul daca este cazul cu razatoarea mica, iar gulia cu razatoarea mare;
Se taie rondele ridichile, daca este ridiche de iarna se rade pe razatoarea mare;
Se taie fideluta varza;
Se taie ardeii julien si rosiile daca este cazul cubulete;
Ceapa sau usturoiul pot fi sau nu adaugate, daca optati pentru ele ceapa se taie marunt iar usturoiul se zdobeste;
Se taie marunt mararul;
Se pun toate cele dorite intr-un bol si se amesteca usor;
Se adauga zeama de lamaie, daca nu am optat pentru rosii sau mar ras;
La sfarsit salata de cruditati se amesteca cu uleiul de masline, cu nuca zdrobita, si se presara deasupra mararul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii