Se curata si spala totul bine sub jet de apa;
Se rade morcovul, telina si marul daca este cazul cu razatoarea mica, iar gulia cu razatoarea mare;
Se taie rondele ridichile, daca este ridiche de iarna se rade pe razatoarea mare;
Se taie fideluta varza;
Se taie ardeii julien si rosiile daca este cazul cubulete;
Ceapa sau usturoiul pot fi sau nu adaugate, daca optati pentru ele ceapa se taie marunt iar usturoiul se zdobeste;
Se taie marunt mararul;
Se pun toate cele dorite intr-un bol si se amesteca usor;
Se adauga zeama de lamaie, daca nu am optat pentru rosii sau mar ras;
La sfarsit salata de cruditati se amesteca cu uleiul de masline, cu nuca zdrobita, si se presara deasupra mararul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii