Se face o maioneza din 2 galbenusuri si o lingurita de mustar turnand ulei cat este nevoie. Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron, se presara sare pe ea si se freaca. Se rade morcovul si telina pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare, se stoarce varza de zeama, se pun semintele de dovleac si de floarea soarelui, se pune iaurtul, maioneza, sarea, se amesteca bine si se pune otet dupa gustul fiecaruia (facultativ) toate acestea puse intr-un castron.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii