Se face o maioneza din 2 galbenusuri si o lingurita de mustar turnand ulei cat este nevoie. Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron, se presara sare pe ea si se freaca. Se rade morcovul si telina pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare, se stoarce varza de zeama, se pun semintele de dovleac si de floarea soarelui, se pune iaurtul, maioneza, sarea, se amesteca bine si se pune otet dupa gustul fiecaruia (facultativ) toate acestea puse intr-un castron.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii