autor:

doru simona

» » Salate

Salata de cruditati

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Ingrediente
morcov, telina, mar ionatan, , Pentru maioneza: 1 galbenus crud, 1 lingurita mustar, sare piper alb,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Morcovul, telina si marul se curata si se da pe razatoarea mare. Se presara sare piper si se da la rece.

Pentru maioneza procedam asa: galbenusul de ou il amestecam cu mustarul si putina sare si se pun ulei in fir subtire. Iese o bunatate de maioneza.

Se amesteca cu amestecul de morcov, telina si mar ras.

Cantitatile le faceti dupa preferinta.

Eu am pus mai mult morcov, telina cam jumatate din cantitatea de morcov si 1 mar mediu.

Bun si ca aperitiv, si ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se curata merele, morcovul si telina si se dau pe razatoarea marea(doar marele si morcovii), telina

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    Invatatoarea fiului meu le zicea mereu ca trebuie sa manance in fiecare zi o salata cu trei M. -morcov -mar -miere Si sa stii ca o manca, fiindca i-a zis doamna. Acum nici sa nu auda.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Cunosc salata in genul acesta mama pregatea iarna dar fara maioneza cu ulei ,ceapa ridiche,si morcov si masline negre.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Ce mult imi place salata asta!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Invatatoarea fiului meu le zicea mereu ca trebuie sa manance in fiecare zi o salata cu trei M. -morcov -mar -miere Si sa stii ca o manca, fiindca i-a zis doamna. Acum nici sa nu auda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata usoara de castraveti