Morcovul, telina si marul se curata si se da pe razatoarea mare. Se presara sare piper si se da la rece.
Pentru maioneza procedam asa: galbenusul de ou il amestecam cu mustarul si putina sare si se pun ulei in fir subtire. Iese o bunatate de maioneza.
Se amesteca cu amestecul de morcov, telina si mar ras.
Cantitatile le faceti dupa preferinta.
Eu am pus mai mult morcov, telina cam jumatate din cantitatea de morcov si 1 mar mediu.
Bun si ca aperitiv, si ca garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii