autor:

doru simona

» » Salate

Salata de cruditati

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Ingrediente
morcov, telina, mar ionatan, , Pentru maioneza: 1 galbenus crud, 1 lingurita mustar, sare piper alb,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Morcovul, telina si marul se curata si se da pe razatoarea mare. Se presara sare piper si se da la rece.

Pentru maioneza procedam asa: galbenusul de ou il amestecam cu mustarul si putina sare si se pun ulei in fir subtire. Iese o bunatate de maioneza.

Se amesteca cu amestecul de morcov, telina si mar ras.

Cantitatile le faceti dupa preferinta.

Eu am pus mai mult morcov, telina cam jumatate din cantitatea de morcov si 1 mar mediu.

Bun si ca aperitiv, si ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se spala si se curata de coaja telina, morcovii si merele. Se da pe razatoare telina, se presara

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se spala si se taie salata verde (asta in cazul in care nu e deja taiata), ceapa verde, rosia, castravetele

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    Invatatoarea fiului meu le zicea mereu ca trebuie sa manance in fiecare zi o salata cu trei M. -morcov -mar -miere Si sa stii ca o manca, fiindca i-a zis doamna. Acum nici sa nu auda.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Cunosc salata in genul acesta mama pregatea iarna dar fara maioneza cu ulei ,ceapa ridiche,si morcov si masline negre.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Ce mult imi place salata asta!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Invatatoarea fiului meu le zicea mereu ca trebuie sa manance in fiecare zi o salata cu trei M. -morcov -mar -miere Si sa stii ca o manca, fiindca i-a zis doamna. Acum nici sa nu auda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu carne de pui, ciuperci si carnati