Se spala si se taie salata verde (asta in cazul in care nu e deja taiata), ceapa verde, rosia, castravetele si ardeiul.
Se spala si se taie salata verde ( asta in cazul in care nu e deja taiata), ceapa verde, rosia, castravetele si ardeiul.
Se pun toate intr-un bol, iar peste ele se pun ulei de masline, zeama de lamaie si sare, dupa gust. Se amesteca bine...et voila, se poate servii. Daca vreti, o puteti servi simpla sau cu ceva pe langa!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii