Ardeiul gras se spala si se taie cubulete,miezul de nuca se taie marunt,ceapa si usturoiul se toaca foarte marunt.
Telina,albitura,morcovul,merele se dau prin razatoare si se amesteca cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.Apoi,se adauga boabele de mazare fierte, fasolea verde fiarta si taiata marunt.Se adauga boabele de porumb si se amesteca cu maioneza.Se potriveste de sare,piper,acreala.Daca doriti puteti adauga cubulete de sunca sau jambon.Se serveste in cupe ornate cu frunze de salata verde.Deasupra se aduga masline,miez de nuca,patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii