Ardeiul gras se spala si se taie cubulete,miezul de nuca se taie marunt,ceapa si usturoiul se toaca foarte marunt.
Telina,albitura,morcovul,merele se dau prin razatoare si se amesteca cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.Apoi,se adauga boabele de mazare fierte, fasolea verde fiarta si taiata marunt.Se adauga boabele de porumb si se amesteca cu maioneza.Se potriveste de sare,piper,acreala.Daca doriti puteti adauga cubulete de sunca sau jambon.Se serveste in cupe ornate cu frunze de salata verde.Deasupra se aduga masline,miez de nuca,patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii