autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

SALATA DE CRUDITATI CU CREVETI

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
300 grame creveti, 1 morcov mare, 1 telina, 2 ardei grasi, 2 rosii, 1 castravete verde, 1 lamaie, 100 gr. maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Crevetii se oparesc timp de 5 minute, in putina apa clocotita cu putina sare, boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1oo ml. vin alb, apoi se scurg de apa, se racesc si se amesteca cu morcovul si telina rase prin razatoarea mica, castravetii taiati joulien, ardeii grasi taiati felii subtiri, maioneza, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de lamaie, rosii, castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CRUDITATI CU CREVETI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Se trece la spalarea si curatarea: morcovilor, telinei, merelor si usturoiului. Dupa ce au fost curatate

19 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de telina

Salata de telina

Se dau pe razatoarea mare telina si merele, dupa care se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Fasole batuta cu lipie