Crevetii se oparesc timp de 5 minute, in putina apa clocotita cu putina sare, boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1oo ml. vin alb, apoi se scurg de apa, se racesc si se amesteca cu morcovul si telina rase prin razatoarea mica, castravetii taiati joulien, ardeii grasi taiati felii subtiri, maioneza, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de lamaie, rosii, castraveti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii