autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

SALATA DE CRUDITATI CU CREVETI

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
300 grame creveti, 1 morcov mare, 1 telina, 2 ardei grasi, 2 rosii, 1 castravete verde, 1 lamaie, 100 gr. maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Crevetii se oparesc timp de 5 minute, in putina apa clocotita cu putina sare, boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1oo ml. vin alb, apoi se scurg de apa, se racesc si se amesteca cu morcovul si telina rase prin razatoarea mica, castravetii taiati joulien, ardeii grasi taiati felii subtiri, maioneza, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de lamaie, rosii, castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CRUDITATI CU CREVETI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Se trece la spalarea si curatarea: morcovilor, telinei, merelor si usturoiului. Dupa ce au fost curatate

19 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Se fierbe sfecla rosie (in coaja) in apa cu sare. Dupa ce fierbe, se lasa la racit, se curata si

0 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de andive cu ton si cartofi