Ingrediente
- 4 rosii, - 1 castravete, - 1 ardei gras verde, - 1 ardei gras rosu, - 1 legatura de ridichi, - 1 legatura ceapa verde, - 200 g telemea de oaie, - 5 oua, - 200 g ciolan de porc dezosat afumat, - marar, - patrunjel, - 3 linguri de iaurt, - 30 ml ulei de masline, - zeama de la o lamaie, - sare, - piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
28 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un bol se taie rosiile felii, castavetele se curata de coaja si se taie si el, se taie ardeii juliene, se toaca ceapa verde si ridichiile.
3. Branza telemea se taie cubulete si se adauga in bol.
4. Se taie afumatura julien si se rumeneste intr-un vas de teflon. Se scoate apoi si se adauga in bol.
5. Ouale se sparg intr-un vas si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga in vasul in care am rumenit afumatura. Dupa ce s-a facut o lasam la racit si o taiem cubulete. Se adauga si ea in bol.
6. Se toaca mararul si patrunjelul marunt si se adauga in salata.
7. In blender se pun 30 ml ulei de masline, 3 linguri de iaurt, zeama de lamaie, sare si piper. Se mixeaza bine si se toarna peste salata amestecata in prealabil.
Este un aperitiv foarte bun si gustos.
Pofta buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
Cred ca este o bunatate !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
cred ca este delicioasa.