1. Se spala legumele si se sterg cu un prosop.
2. Intr-un bol se taie rosiile felii, castavetele se curata de coaja si se taie si el, se taie ardeii juliene, se toaca ceapa verde si ridichiile.
3. Branza telemea se taie cubulete si se adauga in bol.
4. Se taie afumatura julien si se rumeneste intr-un vas de teflon. Se scoate apoi si se adauga in bol.
5. Ouale se sparg intr-un vas si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga in vasul in care am rumenit afumatura. Dupa ce s-a facut o lasam la racit si o taiem cubulete. Se adauga si ea in bol.
6. Se toaca mararul si patrunjelul marunt si se adauga in salata.
7. In blender se pun 30 ml ulei de masline, 3 linguri de iaurt, zeama de lamaie, sare si piper. Se mixeaza bine si se toarna peste salata amestecata in prealabil.
Este un aperitiv foarte bun si gustos.
Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii