1. Se spala legumele si se sterg cu un prosop.
2. Intr-un bol se taie rosiile felii, castavetele se curata de coaja si se taie si el, se taie ardeii juliene, se toaca ceapa verde si ridichiile.
3. Branza telemea se taie cubulete si se adauga in bol.
4. Se taie afumatura julien si se rumeneste intr-un vas de teflon. Se scoate apoi si se adauga in bol.
5. Ouale se sparg intr-un vas si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga in vasul in care am rumenit afumatura. Dupa ce s-a facut o lasam la racit si o taiem cubulete. Se adauga si ea in bol.
6. Se toaca mararul si patrunjelul marunt si se adauga in salata.
7. In blender se pun 30 ml ulei de masline, 3 linguri de iaurt, zeama de lamaie, sare si piper. Se mixeaza bine si se toarna peste salata amestecata in prealabil.
Este un aperitiv foarte bun si gustos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii