autor:

Anca Bordeianu

» » , Salate, Salate

Salata de cruditati cu pipt de pasare

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
-3 rosii,3 castraveti,o legatura de ceapa verde,o legatura de marar,o legatura de patrunjel,o salata,un piept de pasare facut pe gratar,sare,busuioc proaspat dupa gust se mai poate adauga si putina maioneza licht.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rosii,castraveti si ceapa se taie felii.Se aseaza pe o salatiera ingredientele taiate se adauga pieptul de pasare taiat si el felii se adauga verdeata si se asezoneaza dupa gust.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu pipt de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu spanac

Salata cu spanac

Se spala spanacul si se rupe fasi subtiri. Se taie castravetele rondele si se adauga peste spanac.

3 voturi    2 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca

3 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Foarte buna salata. O pregatesc frecvent dar de regula pun si ardei combinat rosii si verzi si seminte de dovleac/ floarea soarelui sau susan plus crutoane de paine integrala prajita.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate de mancare !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Felicitari!Nota 10

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -3 rosii,3 castraveti,o legatura de ceapa verde,o legatura de marar,o legatura de patrunjel,o salata,un piept de pasare facut pe gratar,sare,busuioc proaspat dupa gust se mai poate adauga si putina maioneza licht.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate de mancare !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Fasole batuta cu garnitura de ceapa calita