autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cruditati cu sos de branza de vaci

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
500 g branza de vaci, 5 linguri smantana, 1 lingurita zeama de lamaie, 2 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 1 castravete, 1 morcov, 1 ardei gras (mic), 1/2 legatura menta, 1 legatura marar (tocat), sare, piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie, se incorporeaza ceapa si usturoiul tocate marunt, se sareaza si se pipereaza. Se curata castravetele, morcovul si ardeiul gras. Castravetele si morcovul se dau pe razatoarea mare, iar ardeiul se taie cubulete. Se incorporeaza toate in sosul de branza cu smantana, se adauga menta si mararul verde tocat si se mai gusta o data de sare si piper. Salata astfel preparata se serveste cu biscuiti sarati sau cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu sos de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o ora,dupa care se bat bine cu un cutit de lemn si

1 vot    4 comentarii
1h
Salate de legume
Legume La Cuptor(de Post)

Legume La Cuptor(de Post)

Legumele se spala, cartofi se curata si se taie in bucati mai mari, celelalte legume nu se curata

19 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 castravete
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (mic)
  • 1/2 legatura menta
  • 1 legatura marar (tocat)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cous-cous cu naut