Legumele crude se spala bine si se curata de coaja daca e cazul. Se rad pe razatoarea mica morcovul, gulia, ardeiul si marul . Se taie cubulete ceapa, rosiile si castravetii sau se feliaza, dupa preferinta. Salata se toaca relativ marunt. Se condimenteaza dupa gust cu menta sare, piper si acritura, deasemenea nu se exagereaza cu uleiul dar nici nu se lasa salata uscata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii