Legumele crude se spala bine si se curata de coaja daca e cazul. Se rad pe razatoarea mica morcovul, gulia, ardeiul si marul . Se taie cubulete ceapa, rosiile si castravetii sau se feliaza, dupa preferinta. Salata se toaca relativ marunt. Se condimenteaza dupa gust cu menta sare, piper si acritura, deasemenea nu se exagereaza cu uleiul dar nici nu se lasa salata uscata.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii