Ingrediente
400g.piept de curcan,, 150g.afine(pot fi proaspete -cand este sezonul lor- dar si congelate sau confiate),, 2 capatani salata verde,, 100g.sfecla rosie fiarta,, 1 dl. miere,, 1 dl. vin rosu,, 1 dl. otet de vin rosu,, 1 ardei gras rosu,, 1/2dl. ulei,, 1/4 manunchi de patrunjel verde,, condimente pentru carne de curcan,, 1 pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
1 vot
Mod de preparare
2.Se spala bine salata ,se rupe fasii cu mana si se centrifugheaza pentru a se indeparta toata apa.Sfecla rosie, fiarta in prealabil, se taie julien.Afinele se tin in vin rosu cca.20 de minute.
3.Ardeiul se curata si se taie fasii.
4.Restul de ulei se amesteca cu otetul de vin, cu patrunjelul tocat marunt si cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.
5.Intr-o salatiera se pun ingredientele-salata verde, sfecla,ardeiul rosu si se amesteca cu sosul.Deasupra se aranjeaza fasiile de carne caramelizate in miere si se orneaza cu afinele scurse de vin.Un vin rosu merge cu aceasta salata.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Inca o reteta interesanta, ca de altfel multe din retetele tale, Roda.