1.Pieptul de curcan feliat se taie fasii si se presara cu condimente pentru carne de curcan.In putin ulei se rumenesc fasiile de carne.Inainte de a le lua de pe foc se pune mierea si se lasa sa se caramelizeze.Se tine la rece.
2.Se spala bine salata ,se rupe fasii cu mana si se centrifugheaza pentru a se indeparta toata apa.Sfecla rosie, fiarta in prealabil, se taie julien.Afinele se tin in vin rosu cca.20 de minute.
3.Ardeiul se curata si se taie fasii.
4.Restul de ulei se amesteca cu otetul de vin, cu patrunjelul tocat marunt si cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.
5.Intr-o salatiera se pun ingredientele-salata verde, sfecla,ardeiul rosu si se amesteca cu sosul.Deasupra se aranjeaza fasiile de carne caramelizate in miere si se orneaza cu afinele scurse de vin.Un vin rosu merge cu aceasta salata.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii