autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Salata de cus cus

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2010

Ingrediente
-300g cus cus, -1 piept de pui, -2 morcovi, -2 legaturi de patrunjel tocat, -sare, -piper, -maioneza, -75g margarina

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se taie bucati mici si se prajeste in margarina. Se curata morcovii si se fierb. Se fierbe cus cus-ul conform instructiunilor de pe pachet si apoi se clateste sa fie curat. Se amesteca cus cus-ul cu pieptul de pui, cu morcovii taiati cubulete si cu maioneza (pune fiecare cata maioneza ii place). Se adauga patrunjelul si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cus cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata cu cus-cus, sos tzatziki si piept de pui in crusta de mirodenii

Salata cu cus-cus, sos tzatziki si piept de pui in crusta de mirodenii

Pe suprafata de lucru se face o "patura" din condimente si se tavaleste peptul de pui prin el. Se

12 voturi    9 comentarii
1h
Salate cu carne
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Delicioasa si apetisanta!*****

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Am probat si eu salata de cus cus si este delicioasa. Asa ca salata ta trebuie sa fie la fel de buna !!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    bun!nu am facut de mult....

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • -300g cus cus
  • -1 piept de pui
  • -2 morcovi
  • -2 legaturi de patrunjel tocat
  • -sare
  • -piper
  • -maioneza
  • -75g margarina

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si apetisanta!*****

Adauga reteta
Retete

din Salate cu carne

Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

10 voturi    0 comentarii
3h
Salate cu carne
Salată cu burtă de vită Salată cu burtă de vită

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte. Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Salate cu carne
Salata de Pui cu Telina