SALATA DE CUSCUS CU AVOCADO SI CRAB

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa 250 g rosii 1 rosie castraveti 1 ulei 2 linguri ceapa 1 vin 2 linguri surimi 450 g patrunjel o legatura maioneza 2 linguri piper 1/8 lingurita avocado 1 -taiat felii subtiri otet 2 linguri

Mod de preparare

Se fierbe supa de pasare, se adauga cuscusul, se acopera si se lasa 15 minute, dupa care se amesteca bine si se tempereaza. Se spala apoi rosia si castravetele si se taie cubulete, dupa care se adauga in cuscus. Ceapa se prajeste in uleiul incins, in care se adauga vinul. Carnea de crab, taiata marunt, se amesteca cu patrunjelul, ceapa, maioneza si piperul. Se asaza in forma cilindrica un strat de cuscus, apoi felii de avocado si compozitia din carnea de crab.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor