Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se fierb (in cateva minute), dovleceii se scurg, se racesc cu apa rece si se taie in cubulete. Apoi se pun in salatiera si se toarna peste ei sosul preparat din ulei, zeama de lamaie, mustar, marar taiat marunt, sare si se amesteca usor, dupa care se pot consuma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii