Se spală şi se curăţă dovleceii, se taie bucăţi şi se pun la fiert în apă sărată. După ce s-au înmuiat, se lasă să se scurgă şi să se răcească. Apoi se storc bine de apă, se toacă cu tocătorul de lemn, se pun într-un castron şi se bat cu ulei de măsline la fel ca la salata de vinete.
Se adaugă ceapa foarte mărunt tocată, piperul sarea şi puţin oţet de mere cu miere. Se aşează pe o farfurie şi se garniseşte cu felii de roşii peste care se presară puţin mărar tocat.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii