Dovleceii se taie in bucati triunghiulare, se prajesc in ulei, se scot dupa ce s-au rumenit bine si se pun pe un servetel; Ciupercile se taie in jumate sau in patru, apoi se prajesc la fel ca si dovleceii; Dupa ce s-au prajit si ciupercile si dovleceii, se pun intr-o salatiera, se adauga prazul sau cozile de arpagic, taiate marunt, frunzele de salata taite fasii, sare, piper. Se amesteca bine; Toate ingredientele pentru sos se amesteca intr-un borcan inchis cu capac, se agita bine pana la omogenizare; Se toarna peste compozitia din salatiera, se amesteca usor, se presara cascavalul si salata este gata.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii