Dovlecii se curata de coaja si se taie in doua pe lung, se scoate partea cu samburi din mijloc cu
o lingura, se taie bucati si se pun la fiert pentru cca 15 min intr-o oala cu apa clocotita in care
am pus si o lingurita cu Delikat. Se pun la scurs intr-o sita. Dupa ce s-a scurs apa si s-au racit
un picut se paseaza (prin sita), se adauga cateii de usturoi facuti mujdei (cu 1 lingurita rasa de
sare) si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit de tot se adauga maioneza (dupa gust), se
omogenizeaza amestecul, si se da la frigider pentru doua-trei ore. Merge foarte bine alaturi de
chiftele (reci) si rosii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii