Dovleceii se spală se curăţă şi se taie bucăţi potrivit de mari, apoi se fierb în apă sărată. Când sunt fierţi, se scurg şi se pun în salatieră. Peste ei se adaugă uleiul, oţetul, usturoiul pisat şi amestecat cu 2 linguri din apa în care au fiert dovleceii. Se potriveşte de sare dacă mai este nevoie. S amestecă uşor. Se garniseşte salata presărând puţin pătrunjel şi marar tocat.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii