autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de dovlecei marinati

Autor: mathma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mathma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
1 kg dovlecei, 200 ml ulei, 1 capatana usturoi, 1 lingura otet, marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli dovleceii, ii razi de coaja, ii speli din nou, ii tai felii, ii sarezi si ii lasi sa scurga 20 minute.

Fiecare felie o dai prin faina si o rumenesti in ulei.Feliile prajite le pui in straturi pe un platou. In ulei ramas calesti usturoiul pisat, il stingi cu otet si apa, potriveste de sare si piper.Lasi sa fiarba cateva clocote si torni sosul peste dovlecei.Acoperi platoul cu un capac si il lasi la racit.Cand servesti presari marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecei marinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata de sfecla rosie si mar

Salata de sfecla rosie si mar

Se curata sfecla rosie si se taie cubulete Se adauga merele curatate si taiate felii subtiri Morcovul

14 voturi    11 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de boeuf