Speli dovleceii, ii razi de coaja, ii speli din nou, ii tai felii, ii sarezi si ii lasi sa scurga 20 minute.
Fiecare felie o dai prin faina si o rumenesti in ulei.Feliile prajite le pui in straturi pe un platou. In ulei ramas calesti usturoiul pisat, il stingi cu otet si apa, potriveste de sare si piper.Lasi sa fiarba cateva clocote si torni sosul peste dovlecei.Acoperi platoul cu un capac si il lasi la racit.Cand servesti presari marar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii