Autor:
mathma (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 iunie 2009
Ingrediente
1 kg dovlecei, 200 ml ulei, 1 capatana usturoi, 1 lingura otet, marar, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Speli dovleceii, ii razi de coaja, ii speli din nou, ii tai felii, ii sarezi si ii lasi sa scurga 20 minute.
Fiecare felie o dai prin faina si o rumenesti in ulei.Feliile prajite le pui in straturi pe un platou. In ulei ramas calesti usturoiul pisat, il stingi cu otet si apa, potriveste de sare si piper.Lasi sa fiarba cateva clocote si torni sosul peste dovlecei.Acoperi platoul cu un capac si il lasi la racit.Cand servesti presari marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecei marinati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Intr-un robot de bucatarie se pune ceapa si miezul de paine,se adauga apa minerala si se fruleaza
5 voturi
8 comentarii
20 min
Ceapa,ardeiul si usturoiul se taie cerculete.Rosiile se taie feliute.Se condimenteaza cu sare,piper
27 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate