Fasolea se alege si se pune la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.Apoi se scurge si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare.Dupa ce clocoteste din nou se repeta inca de doua ori operatia,avand grija sa se inlature cojile care se ridica la suprafata.Atunci cand fasolea este bine fiarta,se ia de pe foc si se scurge .Se prepara un dressing din mustar,ulei si otet,la care se adauga sare si piper dupa gust ,precum si ceapa,oparita timp de 5 minute in apa clocotita,apoi tocata.Dupa preferinte,se poate adauga marar tocat marunt sau tarhon
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii