Se fierbe fasolea cu 1 morcov, 1 patrunjel si o ceapa; Cand este gata, se scurge bine, se scoate zarzavatul si cat este inca fierbinte, se adauga sarea si se amesteca cu sosul de otet si ulei, pregatit separat; Se adauga masline si felii de ceapa
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii