1. Se desfac conservele de fasole si se scurg de zeama.
2. Se adauga fasolea intr-un bol, se taie ardeiul julien si se adauga peste fasole.
3. Se taie ceapa uscata julien, iar ceapa si usturoiul verde se taie marunt.
4. Se toaca patrunjelul si se adauga si el in vas.
5. Se prepara in blender un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
6. Se adauga peste legume si se amesteca.
7. Se introduce la frigider pentru cateva ore.
8. Se serveste ca si garnitura alaturi de fripturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii