Se fierbe fasolea,se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie ceapa fideluta,se toaca patrunjelul marunt,se taie ardeiul cubulete,se piseaza usturoiul si se amesteca cu fasolea fiarta.Se adauga piper,sare dupa gust,otet si ulei la fel.Se toarna totul in bol de salata si se presara cu patrunjelul tocat.Se poate orna cu felii de rosii si ou fiert tare.Pentru rapiditate se poate folosii fasole boabe din conserva.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii