Se fierbe fasolea,se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie ceapa fideluta,se toaca patrunjelul marunt,se taie ardeiul cubulete,se piseaza usturoiul si se amesteca cu fasolea fiarta.Se adauga piper,sare dupa gust,otet si ulei la fel.Se toarna totul in bol de salata si se presara cu patrunjelul tocat.Se poate orna cu felii de rosii si ou fiert tare.Pentru rapiditate se poate folosii fasole boabe din conserva.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii