Se fierbe fasolea,se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie ceapa fideluta,se toaca patrunjelul marunt,se taie ardeiul cubulete,se piseaza usturoiul si se amesteca cu fasolea fiarta.Se adauga piper,sare dupa gust,otet si ulei la fel.Se toarna totul in bol de salata si se presara cu patrunjelul tocat.Se poate orna cu felii de rosii si ou fiert tare.Pentru rapiditate se poate folosii fasole boabe din conserva.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii