Reteta postata pe: 15 iunie 2009
Ingrediente
3 cani fasole, 1 ceapa medie, 3 linguri ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
1. Fierbeti fasolea proaspata in apa cu sare pentru 30-40 minute. Daca fasolea e uscata va dura mai mult si e bine sa o puneti de seara in apa sa se inmoaie, iar la fierbere sa schimbati macar o data apa.
2. Tocati ceapa.
3. Amestecati fasolea scursa de apa cu ceapa tocata si uleiul si condimentati cu sare si piper mult. Serviti cu paine proaspata sau paine prajita. Sau ca noi cu lipie incalzita putin in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Sidy