autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Salata de fasole cu mozzarella

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Ingrediente
-2 salate verzi mai micute, -2 rosii, -1 bulgare de mozzarella, -75 g de masline, -1 cutie de fasole boabe, -1 legatura de ridichi, -ulei de masline, -otet balsamic din vin rosu, -busuioc, -piper, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se scurge fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si se spala bine, sub jet de apa. Se curata ridichiile. Se desface salata in foi. Se spala toate legumele si salata, frunza cu frunza. Se taie salata in fasii inguste, ridichile in felii, rosiile la fel, se pune fasolea, iar bulgarasul de mozzarella se taie in rondele mai mari, apoi se pun maslinele. Se presara busuioc, se pune ulei si otet balsamic dupa gust si se amesteca usor. Eu mai adaug si niste zahar sa-i ia din acreala otetului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Se fierb cartofii in coaja 20 de minute, se racesc si se decojesc. Se fierb si ouale 5 minute. Intr-un

55 voturi    17 comentarii
50 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Arata foarte apetisant! Si eu folosesc des fasolea in salate.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Delicioasa salata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    repede si bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte gustoasa si sanataoasa salata ta Camelia...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -2 salate verzi mai micute
  • -2 rosii
  • -1 bulgare de mozzarella
  • -75 g de masline
  • -1 cutie de fasole boabe
  • -1 legatura de ridichi
  • -ulei de masline
  • -otet balsamic din vin rosu
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata foarte apetisant! Si eu folosesc des fasolea in salate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata cu ton si porumb