autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Salata de fasole cu mozzarella

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Ingrediente
-2 salate verzi mai micute, -2 rosii, -1 bulgare de mozzarella, -75 g de masline, -1 cutie de fasole boabe, -1 legatura de ridichi, -ulei de masline, -otet balsamic din vin rosu, -busuioc, -piper, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se scurge fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si se spala bine, sub jet de apa. Se curata ridichiile. Se desface salata in foi. Se spala toate legumele si salata, frunza cu frunza. Se taie salata in fasii inguste, ridichile in felii, rosiile la fel, se pune fasolea, iar bulgarasul de mozzarella se taie in rondele mai mari, apoi se pun maslinele. Se presara busuioc, se pune ulei si otet balsamic dupa gust si se amesteca usor. Eu mai adaug si niste zahar sa-i ia din acreala otetului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de ridiche alba cu oua de prepelita

Salata de ridiche alba cu oua de prepelita

Ridichea o dau pe razatoarea fina.Asezonez cu un sos obtinut din ulei,sare, zeama de lamaie, dupa

6 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci
Andive cu maioneza

Andive cu maioneza

Andivele trebuie sa fie galbene in varf si sa fie proaspete, altfel se amarasc. Se dau la oparte

9 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Arata foarte apetisant! Si eu folosesc des fasolea in salate.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Delicioasa salata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    repede si bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte gustoasa si sanataoasa salata ta Camelia...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -2 salate verzi mai micute
  • -2 rosii
  • -1 bulgare de mozzarella
  • -75 g de masline
  • -1 cutie de fasole boabe
  • -1 legatura de ridichi
  • -ulei de masline
  • -otet balsamic din vin rosu
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata foarte apetisant! Si eu folosesc des fasolea in salate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata Mediteraneo