autor:

Fara foto

» » , , Salate, Salate, Salate

Salata de fasole cu piept de pui afumat

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
400 g piept de pui afumat, 250 g fasole boabe fiarta, 250 g fasole pastai fiarta, 10 fire de ceapa verde, 400 g rosii cireasa, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri zeama de grepfrut, 1/2 lingurita zahar, frunze verzi de telina, 50 g alune, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pieptul de pui afumat (fara pielita) se taie felii mici si subtiri; acestea se pun intr-un castron. Se adauga boabele si pastaile de fasole fierte.
2. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile cireasa, spalate si taiate in patru.
3. Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.
4. Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza.
5. Salata se lasa minimum 15 minute, ca sa se patrunda gusturile, dupa care se poate servi, ornata cu frunze verzi de telina si presarata cu alune pisate mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de spanac cu oua si telemea

Salata de spanac cu oua si telemea

Spanacul se spala in mai multe ape si se lasa sa se scurga bine de apa, ridichele se spala si se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Salate diverse
Tzatziki

Tzatziki

Se curata si se rade pe razatoarea mare castravetele,se strecuara de zeama Se curata si se rade

4 voturi    1 comentariu
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g piept de pui afumat
  • 250 g fasole boabe fiarta
  • 250 g fasole pastai fiarta
  • 10 fire de ceapa verde
  • 400 g rosii cireasa
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri zeama de grepfrut
  • 1/2 lingurita zahar
  • frunze verzi de telina
  • 50 g alune
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de icre cu ceapa